Луната е в знак Козирог до 20:37ч на 27 февруари Подходящо време

...
Луната е в знак Козирог до 20:37ч на 27 февруари
Подходящо време
Коментари Харесай

Този ден трябва да се превърне в период на предпазливост и въздържание

Луната е в символ Козирог до 20:37ч на 27 февруари

Подходящо време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Да се заобикаля безпорядъка. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Хората в същото време са по-отговорни, по-организирани и сдържани в страстите си. В отношенията обаче се усеща неналичието на такт и дипломация. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. 

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката. 

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:20ч на 26 февруари до 05:19ч на 27 февруари

Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове, лутане, бръщолевене ненужно. Така се изразходва доста сила на вятъра. Избягвайте физическото натоварване. Препоръчва се самоограничение от дейни дейности, повече да се почива и да не се хабят силите. За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Добре подбирайте хората, с които поддържате връзка. Откажете се от ненужните връзки и контакти. През този ден не си коства да предприемате и да започвате нищо, защото по-вероятно ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към лекомисленоповедение, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Този ден би трябвало да се трансформира в интервал на нерешителност и самоограничение.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Трябва да се пазите от конфликти с тълпата и ядосани хора, не се поддавайте на провокации, изкушението за възмездие - всичко това ще се обърне против вас.

Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни. Нараства заплахата от обири и загуби. Благоприятно е за посещаване на черква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Благоприятно е за недояждане. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. 

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сексуалната сила в този ден подкопава здравето.Сега е противопоказен секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Слънчев календар – 13 слънчев ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Днес елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР